الأربعاء، 12 أغسطس 2015

طريقة عمل روستيد بيف بالروزماري وصوص الشيكولاته

المقادير
  كتف بقرى صغير
 ملعقة كبيرة  بودرة كاكاو
  ملح
  فلفل
4  ملعقة صغيرة  زيت زيتون
نصف  كوب  بصل مفروم
  جزرة مفرومة
ربع  كوب  كرفس مفروم
 ملعقة صغيرة  ثوم مفروم
2  كوب  خل عنب أحمر
2  كوب  مرقة   لحم
  ورق لورا
  زعتر طازج
2  ملعقة كبيرة  صلصة  طماطم
 ملعقة صغيرة  روز مارى فريش مطحون
خطوات التحضير
اصنعي شقوق فى الكتف و ضعي بداخلها فصوص الثوم و زيت الزيتون و الملح و الفلفل و الزعترعلى النار ضعي الزيت و الكرفس و الجزر و البصل و ضيفي إليهم الملح و الفلفل و الزعتر و الروزمارى ثم ضيفي الثوم و الخل ثم المرقة و الصلصة و ورق اللورا و عند الغليان ضيفي الكاكاو ضعي الكتف فى كيس حرارى فى الفرن لمدة ساعة أو حتى تمام التسوية ثم يقدم و فوقه الصوص بالهنا