الأربعاء، 12 أغسطس 2015

طريقة عمل بسكوت اللانكشاير

 المقادير:
150  جرام  دقيق
50  جرام  نشا
50  جرام  سكر بودرة منخول
100  جرام  سمنة
  بيضة
  رشة ملح
  فانيليا غامقة
نصف  ملعقة صغيرة  بيكنج بودر
الحشو
  مربى فراولة ومشمش
  فرماسيل ملون
  شيكولاتة برطمان
  شيكولاتة غامقة مذوبة
  فستق مطحون ناعم
  مكسرات مجروشة ناعم
خطوات التحضير
اخلطي السمنة والسكر البودرة ثم ضيفي البيض والدقيق والنشا ورشة ملح والفانيليا والبيكنج بودر واخلطي جيدااصنعي منها كرات وادخليها الفرن لمدة 12 دقيقةزينيها بالشيكولاتة والمربى والفارماسيل والمكسرات وقدميها باردة