المقادير:
كيلو لحم بقري
نصف كاس صغير زيت
حبه بصل مقطعه صغير
ملح
نصف معلقه صغيره فلفل اسود
معلقه صغيره جنزبيل
كركم
3 فصوص ثوم مفروم
4 حبات بصل مقطعه دواير
4 حبات طماطم مقطعه دواير
معلقه كبيره بقدونس مفروم
لتر ماء
خطوات التحضير:
في حله على النار ضعي اللحم في الزيت و البصل و قلبي قليلا ً و تبلي بالزنجبيل والكركم والثوم والملح والفلفل و قلبي قليلا حتى يصبح البصل شفاف و زودي المياه و اتركيها على النار لمده 35 دقيقه زودي البصل و اتركيها لدقائق ثم ضيفي الطماطم و البقدونس و اتركيها 15 دقيقه مرة اخرى على النار ضيفي البقدونس و يقدم ساخنا..