يصير نفس بطاطس ماكدونالدز
الان اليك سيدتى طريقه روعه لقلي البطاطس
تجيبي البطاطس وتقشريها طبعا و تقطعيها أصابع وبعدين أثناء التقطيع حطي قدر فيه ماء و مقدار مناسب من الملح على النار ولما تغلي المية تضعي عليها مقدار فنجان قهوه خل ابيض
وتضيفي البطاطس وتتركيها لمدة خمس دقائق تغلي , بعدين تصفيها من الماء و تسخني الزيت وتقليها عادي
هتاخذ وقت اطول قليلا من العادي في الزيت , لكن لا تنتظري حتى تأخذ لون أحمر
طلعيها وهي شبه صفراء لأنك ستلاحظين انها ستكون مقرمشه جداً من الخارج وبنفس الوقت طريه من الداخل
يعني لو تركتيها لتاخذ اللون الأحمر او الذهبي الداكن ستكون يابسه زياده عن اللازم
جربيهاهتعجبك , وعلى فكره الطريقه دي بتكون راااااائعه مع تقطيع البطاطس حلقات رقيقه جداً مثل الشيبسي
جربي مع الحلقات الرقيقه لكن طبعاً مع تقليل مدة الغلي
لتحصلي على طبق شيبسي روعة