المقادير:
كيلو بصل قاورما
نصف كيلو جزر
فلفل أحمر حار
2 كوب خل أبيض
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة ملح
ملعقة صغيرة كركم
ملعقة صغيرة حبوب خردل
ثلث كوب خل أبيض اضافي
خطوات التحضير:
ضعي 2 كوب من الخل على النار حتى يغلي ثم ضيفي عليه البصل ليغلي غلوه واحده ثم ارفعيه ثم ضيفي الجزر ليغلي غلوه واحده ثم ارفعيهضيفي عليه الفلفل ليغلي غلوه واحده ثم ارفعيهاطحني حبوب الخردل و ضيفيها مع السكر و الملح و الكركمضيفي التوابل على الخضار و قلبيهم ثم ضيفي الخل الاضافي و احتفظي بالمخلل في برطمانات و لا يضاف ماء اطلاقا ممكن تناول المخلل بعد 24 ساعه...